Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Лютого, 2024 р., 09:20
Відтепер у застосунку Дія можна в кілька кліків знайти найближче укриття, переглянути про нього інформацію та прокласти маршрут. Так українці зможуть швидко знаходити безпечне та зручне місце під час повітряних тривог. «З початку повномасштабного вторгнення ми адаптувалися до умов воєнного часу та майже щотижня запускали в Дії найнеобхідніші послуги для українців. Зокрема, єДокумент, військові облігації, єВідновлення, Дія.TV та Дія.Радіо тощо. Загалом у застосунку доступні понад 30 сервісів, а на порталі Дія — більш ніж 100 послуг. Кожен сервіс став реакцією на виклики реальності. За цим же принципом восени ми запустили Мапу пунктів незламності. Тепер додали й укриття, щоб українці в кілька кліків могли знайти безпечне місце під час повітряної тривоги», — зазначив Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації.
09 Лютого, 2024 р., 09:18
Онлайн-школа з вивчення англійської мови All Right відкрила безоплатний доступ для українських дітей віком від 4 до 12 років. У межах мовної програми Future Perfect школа надасть доступ до освітніх можливостей на два роки. Це допоможе більшій кількості дітей опанувати англійську мову та розширить перспективи їхнього розвитку й самореалізації. «За результатами дослідження рівня володіння іноземними мовами серед українців, понад 90% опитаних батьків хочуть, щоб їхні діти вивчали та підвищували рівень знань з англійської мови. Саме тому в межах мовної програми Future Perfect разом з онлайн-школою All Right ініціювали безоплатне навчання для дітей упродовж двох років. Це ще одна можливість допомогти українським дітям вивчати англійську, яка є мовою міжнародного спілкування. Адже в майбутньому здобуті знання допоможуть молодому поколінню створювати глобальні проєкти та впроваджувати інновації», — зазначила Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.
09 Лютого, 2024 р., 09:15
Додаткові заходи протиепідемічного характеру рекомендують вживати органам місцевого самоврядування  на Черкащині. Тут фіксують значне зростання захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції. Таке рішення ухвалили на засіданні Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
09 Лютого, 2024 р., 09:13
Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 09.02.24 орієнтовно склали:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора