Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Лютого, 2024 р., 11:21
30 територіальних громад України долучилися у січні до пілотного проекту із формування життєстійкості. З-поміж них Водяницька та Мліївська громади Черкащини. Про це інфомують у Міністерстві соціальної політики України.
12 Лютого, 2024 р., 10:31
В Україні близько 3 мільйонів людей з інвалідністю. Серед них — громадяни, що пересуваються на кріслах колісних, мають порушення слуху, зору. Для їхнього комфортного відпочинку та дозвілля підприємці й представники сфери туризму мають володіти спеціальними навичками комунікації. Як правильно взаємодіяти з людьми, що мають інвалідність? Як проводити екскурсії для туристів із посттравматичним стресовим розладом? Відповіді на ці та інші запитання знайдете в новому освітньому серіалі «Безбар’єрність у галузі гостинності» на платформі Дія.Освіта.
12 Лютого, 2024 р., 09:12
Цього тижня електронна черга для автобусів запрацює на всіх пунктах пропуску з ЄС і Молдовою. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 9 лютого.
11 Лютого, 2024 р., 09:42
Оборонці неба знищили над Черкащиною цієї ночі два ворожих «шахеди». Про це інформує начальник ОВА Ігор Табурець.
09 Лютого, 2024 р., 17:25
Прості інструменти підтримки себе та близьких, увага до емоцій та вміння їх проживати, базові навички психологічної допомоги. Для журналістів і комунікаційників Черкащини провели тренінг із посилення стресостійкості. Ділилися знаннями регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Вікторія Шепіль та фахівці психологічної служби ГУ ДСНС області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора