Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Лютого, 2022 р., 14:50
  Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити. Для вашої зручності підготували добірку земельних дозвільних послуг на Гіді.
01 Лютого, 2022 р., 11:20
Президент України Володимир Зеленський на урочистому засіданні з нагоди відкриття сьомої сесії Верховної Ради ІХ скликання звернувся до представників трьох гілок влади й суспільства із закликом до єдності заради майбутнього нашої країни.
01 Лютого, 2022 р., 10:48
Відсьогодні усі, хто отримав бустерну дозу щеплення від COVID-19, можуть завантажити новий COVID-сертифікат.
01 Лютого, 2022 р., 09:55
У закладах освіти Черкащини проведуть профілактичні виховні бесіди з учнями та просвітницькі заходи з батьківською громадськістю щодо попередження випадків серед учнів, пов’язаних з діями терористичного характеру. Належний рівень організації цієї роботи обговорили 31 січня під головуванням заступниці голови ОДА Лариси Кошової на онлайн-нараді з керівниками органів управління освітою сільських, селищних, міських рад щодо проведення заходів з профілактики вчинення дій терористичного характеру.
01 Лютого, 2022 р., 09:05
Сьогодні розпочнеться та триватиме до 9 березня реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року. Про це повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.
31 Січня, 2022 р., 15:05
З огляду на зростання в Україні показників захворюваності на COVID-19 важливо продовжувати активну кампанію з вакцинації населення, адже у щеплених громадян спостерігається легший перебіг хвороби. На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський на селекторній нараді щодо протидії поширенню коронавірусу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора