Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

31 Січня, 2022 р., 12:24
Уряд встановив мінімальні роздрібні ціни на пластикові пакети. Відповідне рішення ухвалили на засіданні Уряду. Воно набуває чинності з 1 лютого 2022 року. Це дозволить обмежити обіг пластикових пакетів та покращити екологічну ситуацію в країні.
31 Січня, 2022 р., 10:44
Чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років відбувся в Тернополі. Цей турнір став першою великою подією для українського боксу у 2022 році. Участь у чемпіонаті взяли найперспективніші молоді боксери з різних куточків країни.
31 Січня, 2022 р., 08:53
Поліомієліт (поліо) — гостра інфекційна хвороба, яка спричиняє інвалідність і є небезпечною для життя. Її викликають поліовіруси, що потрапляють до організму зазвичай через немиті руки та іноді через брудну воду. Поліовірус поширюється непомітно і швидко через відсутність будь-яких симптомів у більшості інфікованих.
31 Січня, 2022 р., 08:42
У День пам’яті Героїв Крут Президент Володимир Зеленський відвідав Київський військовий ліцей імені Івана Богуна та зустрівся з курсантами й ліцеїстами військових навчальних закладів України.
28 Січня, 2022 р., 16:08
На Черкащині підбили підсумки відбіркового етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine». До участі в ньому долучилися здобувачі професійної освіти, випускники профтехів та фахового коледжу області. Про це інформує начальник обласного управління освіти і науки ОДА Валерій Данилевський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора