Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Січня, 2022 р., 09:47
До кінця року на Черкащині може знадобитися близько 3500 «бейбі боксів». Такі дані надали заклади охорони здоров’я області. Про це інформують у Департаменті соціального захисту населення ОДА.
27 Січня, 2022 р., 09:47
Перше в Україні електронне інформаційне табло, що живиться від альтернативних джерел енергії, зокрема сонячних панелей, запрацювало на Черкащині. Підрядна організація “Автострада” виконала роботи з монтажу табло зі змінною інформацією на межі Київської та Черкаської областей – на трасі Н-08.
27 Січня, 2022 р., 09:08
Збільшення фінансування системи охорони здоров’я та підвищення базової заробітної плати медикам – ті кроки, які допоможуть Україні розбудувати ефективну систему охорони здоров’я та наблизитися до стандартів ЄС. Про це Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко заявив під час засідання комісії з питань координації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.
27 Січня, 2022 р., 09:08
Уряд затвердив рішення про удосконалення процедури включення об’єктів державної власності до переліку тих, що підлягають приватизації. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль за підсумками засідання Кабінету Міністрів 26 січня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора