Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Січня, 2022 р., 08:43
52 благородних оленів із Литовської Республіки тепер житимуть в лісах Черкащини. Їх завезли задля розведення та збільшення різновиду популяцій диких тварин у лісових угіддях області, інформують у Держпродспоживслужбі регіону.
24 Січня, 2022 р., 16:34
В українському суспільстві існує комплекс обмежень для різних груп у можливості безбар’єрного доступу до інфраструктури, транспорту, зайнятості, освіти, отримання публічної інформації, послуг з боку держави та бізнесу тощо. У відповідь останніми роками дедалі більше поширюється запит на впровадження інклюзії та безбар’єрності в різних життєвих сферах.
24 Січня, 2022 р., 12:20
Останній тиждень січня, який за кліматом є найморознішим у році, виправдає свій холодний «статус». Серія атлантичних циклонів, які відійшли на схід та залишили «хвіст холоду» в нашому регіоні, знизили температуру повітря до помірних морозів. Домінування північних рвучких вітрів підтримає морозний температурний фон до п’ятниці, відзначає начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.
24 Січня, 2022 р., 12:05
П’ятий регіональний фестиваль з робототехніки FIRST LEGO League відбувся в області. У цьому році його учасниками стали понад 250 учнів у складі 16 команд учнів початкової школи та 21 команди учнів середньої та старшої школи закладів загальної середньої освіти Черкащини, інформують в управлінні освіти і науки ОДА.
24 Січня, 2022 р., 11:27
Команда з робототехніки Черкаської міської гімназії №9 команда гімназистів Kiborgs.UA стала абсолютним чемпіоном цьогорічного Черкаського регіонального турніру з робототехніки FLL. Тепер команда представлятиме Черкащину на всеукраїнських змаганнях, що мають відбутися в Києві в травні, інформують у навчальному закладі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора