Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Жовтня, 2017 р., 12:47
Верховна Рада ухвалила урядовий законопроект щодо медичної реформи, яка стартує вже з наступного року.
19 Жовтня, 2017 р., 17:03
Вдалий та дієвий механізм компенсації пільгового перевезення напрацюють вже найближчим часом. Він має задовольнити інтереси всіх сторін: пільговиків, перевізників та влади. Такої згоди дійшли сьогодні учасники засідання, котре провели в обласній адміністрації. Нагадаємо, представники пільгових категорій, зокрема атовці, виявили занепокоєння через зміни системи забезпечення пільгового перевезення. Йдеться про те, що механізм передбачає сплату пільговиками повної вартості проїзду, що відшкодовуватимуть в подальшому органи соціального захисту на місцях.
19 Жовтня, 2017 р., 16:43
   Новий інвестор розпочинає роботу на Черкащині. Австрійська компанія HIRSCH Servo AG розміщуватиме в обласному центрі своє виробництво. Із її топ-менеджером Геральдом Коглером зустрівся голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко в Офісі підтримки інвестицій і експорту.
18 Жовтня, 2017 р., 17:11
Вчора, 17 жовтня, від отруєння грибами помер 11-річний хлопчик, житель одного з населених пунктів району.
16 Жовтня, 2017 р., 15:25
-  Це державне свято символічно встановлене на День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Адже традиція вшанування нашого війська бере свій початок ще із часів Київської Русі та козаччини. Цього дня також виповнюється 75-та річниця з часу утворення Української повстанської армії, - наголосив голова райдержадміністрації Василь Довбуш, вітаючи звенигородчан на урочистостях, що відбулися 13 жовтня у районному Будинку культури.
16 Жовтня, 2017 р., 14:26
      В п’ятницю  в переддень Святої Покрови на сільське козацьке свято "Покрова в Козацькому" зібрались жителі села та численні гості з Звенигородського району та сусідніх районів  області.
16 Жовтня, 2017 р., 11:55
          13 жовтня у Шевченківському навчально-виховному комплексі  відбулась урочиста церемонія відкриття меморіальної дошки випускнику навчального закладу загиблому в зоні АТО Сергію Дядченку.
13 Жовтня, 2017 р., 08:56
       Наймасштабніша бізнес-подія стартувала на Черкащині. У комплексі «Perlyna Resort» розпочався Черкаський міжнародний інвестиційний форум. Він зібрав натепер близько півтори сотні учасників.
12 Жовтня, 2017 р., 17:31
        Сьогодні   в  малому залі засідань районної державної адміністрації відбулось урочисте вручення документів про право власності на земельні ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства 15-ти учасникам бойових дій на Сході України. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора