Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Грудня, 2017 р., 16:04
Щороку 22 грудня в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю року, коли робота енергетиків найбільш помітна. День енергетика – день визнання заслуг працівників енергетичної промисловості у вдосконаленні і підтримці повсякденного життя населення.
22 Грудня, 2017 р., 15:43
Очільник Черкащини представив в обласній раді звіт за 2017 рік. Напередодні Юрій Ткаченко презентував його також Громадській раді при ОДА. Незмінним «дороговказом» у роботі, за словами обласного керманича, лишається «Стратегія розвитку області до 2020 року». Про головні пріоритети – далі від першої особи.
21 Грудня, 2017 р., 14:12
“Людина високої проби” – під такою назвою в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. Ю.С.Кримського  відбувся патріотичний урок для  учнів міської ЗОШ №1 та ДНЗ “Звенигородський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.”
21 Грудня, 2017 р., 10:46
Минулого тижня, 15 грудня, в селищі Юркове відбулося перепоховання праху загиблого під час Другої світової війни колишнього жителя селища - Захарка Даниловича Димерця.
20 Грудня, 2017 р., 09:46
 Автопарк Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поповнився вісьмома новими автомобілями. Таке придбання стало можливим завдяки співфінансуванню з обласного та місцевих бюджетів, а також спонсорській допомозі.
19 Грудня, 2017 р., 16:48
Сьогодні у День Святого Миколая у Звенигородці на центральній площі міста відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки.
19 Грудня, 2017 р., 12:11
Застосування замовниками області у 2017 році системи електронних закупівель ProZorro наразі дозволило зекономити понад 250 млн грн. Про це на координаційній нараді повідомив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Участь у ній також узяв координатор регіонального центру компетенції ProZorro в Черкаській області Артур Чемерис.
18 Грудня, 2017 р., 11:32
15 грудня Звенигородським районним центром соціальних служб для сім'ї дітей та молоді за участю керівника регіонального психологічного кризового центру Фундації «Паритет» Ігоря Озерянського з метою підготовки працівників до надання якісних соціальних послуг демобілізованим, родинам учасників АТО, надання першої психологічної допомоги, проведено засідання психоедукаційної групи для фахівців району, які за своїми функціональними обов’язками взаємодіють із учасниками АТО та членами їх сімей.
15 Грудня, 2017 р., 15:00
Сьогодні у Звенигородській райдержадміністрації відбувся тренінг, організований у рамках всеукраїнської інформаційно-просвітницької кампанії спільного проекту Програми розвитку ООН (ПРООН) та Глобального екологічного фонду (ГЕФ) "Розвиток та комерціалізація біоенергетичних технологій у муніципальному секторі в Україні".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора