Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості

27 Серпня, 2020 р., 22:41
Інформуємо, що на порталі служби зайнятості www.dcz.gov.ua активовано сервіс «Електронний кабінет». За допомогою даного сервісу шукаючий роботу або безробітний має можливість переглянути свої реєстраційні дані, внесені до ПК, інформацію для пошуку роботи, дані про фактичні та заплановані відвідування фахівців центру зайнятості та інформаційних заходів, отримати інформацію про нарахування та виплату допомоги по безробіттю. Крім того, є можливість створити власне резюме, здійснити пошук роботи, дізнатися про заходи, що заплановані в центрі зайнятості та записатися на ті, що зацікавили тощо.
 
19 Серпня, 2019 р., 10:41
На цей  час у всіх регіонах затверджені та діють Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2017-2020 роки, які спрямовані на створення соціально-економічних, ресурсних, фінансових, інформаційних умов розвитку малого та середнього підприємництва в регіонах, в тому числі на сприяння безробітним у реалізації їх права на самозайнятість та започаткування підприємницької діяльності.
 
16 Серпня, 2019 р., 15:59
З початку другого півріччя 2019 року в Звенигородській районній філії Черкаського ОЦЗ було суттєво оновлено програму інформаційного семінару «Із загальних питань зайнятості», який проводиться для безробітних, які вперше звернулись за пошуком роботи. Зміна інформаційного наповнення стала актуальною в процесі модернізації служби зайнятості та запровадження інституту кар’єрних радників.
 
15 Серпня, 2019 р., 15:45
З метою інформування громадян, які перебувають на обліку в районній філії, про можливість проходження військової служби за контрактом у Державній прикордонній службі, 15 серпня 2019 року спеціалістами Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості був організований і проведений інформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. На заході були присутні директор Звенигородської районної філії Леонід Микитенко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Андрій Федоренко, 28 осіб з числа безробітних.
 
24 Липня, 2019 р., 14:42
Звенигородською районною філіє Черкаського обласного центру зайнятості 18 липня 2019 року була організована та проведена «Презентація роботодавця» ФОП Буряк Надії Василівни, яка є власницею кафе-бару «Централ».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора