Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості

31 Травня, 2021 р., 17:00
Державна служба зайнятості звертає увагу на необхідність добросовісного використання прав і обов’язків, пов’язаних з набуттям статусу безробітного.
27 Квітня, 2021 р., 10:32
Під час карантину роботодавці активно шукають   працівників у різних галузях – від оператора поштового зв’язку до фахівця із стандартизації готової продукції.
26 Лютого, 2021 р., 16:35
Відповідно до ст. 43 Закону України «Про зайнятість населення» статусу безробітного може набути:
26 Лютого, 2021 р., 16:30
В грудні минулого року за сприянням в пошуку роботи звернувся Мусін Віталій Якович, 1978 року народження, має вищу освіту за спеціальністю економіка підприємства. Працював начальником відділення зв’язку, звільнився за власним бажанням, бажаючи знайти роботу з більшою заробітною платою.
18 Лютого, 2021 р., 14:54
17 лютого 2021 року у Звенигородській школі імені Т. Г. Шевченка відбувся профорієнтаційний урок для учнів дев’ятого класу. Фахівець з профорієнтації Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Олена Ломако поінформувала про послуги служби зайнятості, розповіла, як зорієнтуватися у світі професій, які вимоги та особливості сучасного ринку праці, поняття «престижних»  та «непрестижних»  професій, допомогла краще усвідомити значення правильного вибору професії для молодих людей та визначити типові помилки при виборі професії.
 
15 Лютого, 2021 р., 14:20
Офіційне оформлення трудових відносин з працівниками – прямий обов’язок працедавців. Незважаючи на роз’яснення в засобах масової інформації та вимоги чинного законодавства, працевлаштування у правовому полі для багатьох сьогодні є серйозною проблемою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора