Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Лютого, 2021 р., 15:25
У вихідні погоду Черкащини формуватимуть холодна частина циклону «Erick» з центром над Середньою Волгою та малоактивний атмосферний фронт. Тож на Черкащині синоптики прогнозують похолодання з температурою вночі близько 0º, вдень 0-5º тепла.
26 Лютого, 2021 р., 14:37
На сьогодні триває процес вакцинації в Черкаській міський інфекційній лікарні, за третій день привили 70 осіб. Всього ж від початку процесу вакцинації щепили на Черкащині 240 медичних працівників. 
26 Лютого, 2021 р., 12:20
26 лютого в Україні відзначають день спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. З цієї нагоди сьогодні підняли кримськотатарський прапор поряд із Державним Прапором України та Прапором Черкаської області, інформують в управлінні культури та охорони культурної спадщини ОДА. 
26 Лютого, 2021 р., 11:35
В обласі готові вакцинувати майже 8 тисяч медиків. Вони належать до цільової групи. Натепер отримали щеплення 170 з них. Кожен з них дав згоду на проведення імунізації. Як проходить процес вакцинації розповіла в ефері телеканалу “ВІККА” заступниця начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Тетяна Бондар. 
26 Лютого, 2021 р., 10:46
26 лютого 2014 року став переламним в історії Криму. Саме в цей день під стінами кримського парламенту відбувся багатотисячний мітинг кримських татар і проукраїнських активістів проти проведення позачергової сесії Верховної Ради Криму. Їм протистояли бійці «Беркута» та проросійські найманці, звезені з усього Криму та «експортовані» з Росії. Протистояння переросло в сутички, внаслідок чого загинуло двоє людей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора