Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Січня, 2017 р., 09:38
Про це наголосив голова райдержадміністрації Василь Довбуш під час виїзної наради у Вільховці, що відбулась 25 січня за участю заступника голови райдержадміністрації Руслана Каюка, начальника відділу освіти райдержадміністрації Лариси Кочерги з сільським головою села Тетяною Колосенко, директором Вільховецького НВК Антоніною Дідусенко, місцевими керівниками сільгосппідприємств.
24 Січня, 2017 р., 15:23
Щомісячний звіт про залучення інвестицій віднині впроваджено на Черкащині. Його надаватимуть керівники районів. Про це сказав очільник області Юрій Ткаченко на виїзній нараді в Городищі.
24 Січня, 2017 р., 12:41
       Активізування об’єднавчих процесів в області визначено серед пріоритетів на 2017 рік. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко на виїзній нараді в Городищі. У ній узяли участь керівники районів і структурних підрозділів адміністрації.
24 Січня, 2017 р., 10:04
    Це одне з головних питань, що розглянуто на черговому засіданні громадської ради при райдержадміністрації 23 січня.
20 Січня, 2017 р., 14:55
22 січня українці згадують дві фактично рівнозначні за важливістю події української історії: у 1918 році проголошення незалежності Української Народної Республіки та рівно через рік – 1919 року об’єднання українських історичних земель у результаті проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.
19 Січня, 2017 р., 16:01
       Як ніколи людно було сьогодні на міському пляжі на річці, води якої після святкової Літургії освятив настоятель УАПЦ Парафії Вознесіння Господнього отець Василь. У святкуванні свята Водохреща взяв участь голова райдержадміністрації  Василь Довбуш. Він  побажав звенигородчанам, щоб це свято стало для них  джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в перемогу добра. А колектив районного Будинку культури звеселив  усіх колядками та віршованими вітаннями з Водохрещам.
19 Січня, 2017 р., 15:32
     З 19 січня в кінотеатрах України стартує показ документального фільму «Воїни духу» про останні дні легендарної оборони Донецького аеропорту. Ця подія приурочена до річниці оборони ДАП, в ній очима самих «кіборгів» розкривається героїзм і трагедія подій, що там відбувались.
12 Січня, 2017 р., 20:49
       11 січня за участю керівників Звенигородського району Василя Довбуша  та Володимира Кучера, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, голів місцевих громад, представників Звенигородського управління по експлуатації газового господарства та  ДП«Звенигородське лісове господарство»  відбулася робоча зустріч з представниками робочої групи, які займаються проектом будівництва підстанції на 330 кВ «Тальнівська» та транзитної повітряної лінії на 330 кВ «Побузьке-Тальне». Зустріч відбулася з метою визначення й погодження земельних ділянок у Звенигородському  районі під опори ліній електропередач для будівництва та введення в експлуатацію нових ліній, які сприятимуть привабливості Черкаської області, в тому числі Звенигородського району, для інвесторів.
11 Січня, 2017 р., 16:14
Видатному поету Василю Симоненку цьогоріч виповнилося б 82. Напередодні його згадували в обласній філармонії.
06 Січня, 2017 р., 13:47
       Різке похолодання сприяє переохолодженню організму та обмороженню частин тіла людини. Ознаками переохолодження є озноб, тремтіння, блідість, а потім і посиніння шкіри, губ, біль у пальцях рук та ніг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора